Høgskolen i Nesna

Gode bilder er så mye mer enn bare et godt bilde. Et godt bilde skal kommunisere, engasjere og inspirere. Men det beste du kan få ut av et bilde, er at det blir en snakkis blandt folk, bedrifter – ja til og med konkurrerende bedrifter. Da har du virkelig fått resultater igjen for annonsekronene.

Dette bildet er en av dem som ble en stor snakkis. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har hørt andre diskutere dette bildet, eller hvor mange ganger noen har ringt meg og vil ha et bilde “sånn som han med måsene og havet som slår inn igjennom tavlen”.

Bildet er tatt for Høgskolen i Nesna (Nå Nord Universitet) til deres studiekatalog og nettside. Dette var et herlig samarbeid i mellom kunde og fotograf. Kunden hadde et oppriktig ønske om å skille seg ut, dem ville vise at på Nesna har man naturen rett utenfor skoledøren, og mye av undervisningen spiller også på lag med naturen. Dermed likte dem den “crazy” ideen om at storhavet skulle slå inn i klasserommet.

Så spennende kan det altså bli når kunde og fotograf finner tonen sammen. Bildet ble forresten tatt for flere år siden, men enda blir det snakket om. Mon tro hvor mange annonsekroner det er verdt.

Det samme for din bedrift er bare en epost – eller en telefonsamtale unna 🙂