Det nye året er godt i gang, og det samme er bookingen av bryllupsfotograf til bryllupene som skal være i 2017. Derfor er det jo på høy tid å fortelle litt om endringene vi gjør i studioet vårt! 🙂 Engmark Fotografi AS og Fotograf LeneKristine deler studio i Bodø, og vi har en knallbra arbeidsfordeling – Engmark Fotografi AS fotograferer for næringslivet, mens Fotograf LeneKristine fotograferer for privatmarkedet, og spesialiserer seg på nettopp bryllupsfotografering.

Selv om jeg ikke spesialiserer meg som bryllupsfotograf, så hender det jeg tar noen i de tilfellene hvor brudeparet vil ha akkurat min stil. I tillegg tilbyr jo jeg og Lene en pakke sammen, som heter Bryllupet DeLuxe. Det er en pakke hvor begge fotografene er med, og jeg følger brudgom fra han står opp, mens Fotograf LeneKristine følger bruden fra hun våkner. Det er en fantastisk pakke som virkelig tar vare på minnene, og det er veldig moro å se bildene sammen etterpå.

Etter å ha gjort dette i noen år, så legger vi stadig mere merke til at Raymond ofte får blinkskuddene av brudgom, mens Lene ofte får blinkskuddene av bruden. Vi opplever at gutter er mere avslappet blant gutter, og at bruden nok føler seg mere avslappet når en jente er til stede under sminking og påkledning. For oss er det viktigste at brudeparet får de beste bildene mulig i fra dagen de skal minnes resten av livet.

Derfor gjør vi nå en endring hvor Fotograf LeneKristine får ansvaret for alle bryllupene hvor kun bruden skal ha dokumentarfotografering. Ellers blir det ingen endringer, vi er fremdeles tilgjengelig på samme måte som før, med alle de mulighetene det gir 🙂 Hos oss er det slik at kvaliteten på bildene er det viktigste, det er vårt felt, og vi vet jo det for eksempel kan oppstå små søte øyeblikk mellom gode venninner når kjolen skal tas på – og vi syntes dere fortjener å være avslappet sammen med en fotograf som kan fange absolutt alle øyeblikkene 🙂

Og husk – book den fotografen dere ønsker nå, i år er folket tidlig ute med å booke fotograf, så ta kontakt for å sikre din dato, for vi har allerede dessverre måtte si nei til flere. Lykke til alle sammen 😊

Se www.lenekristine.no for hennes portofolio, eller ring henne på 92636081 for booking på telefon 🙂