Alle kjenner til Sinnasnekker’n fra TV; prosjekter som av ulike årsaker har stoppet opp, gått i vranglås og som rett og slett ikke har fått den oppmerksomheten den fortjener. Likheten er jo der for mange bedrifter – I en travel hverdag, hvor det dagligdagse krever sitt, så er det ikke alltid så lett å finne tid til å gjøre de prosjektene som man innerst inne vet burde vært gjort.

“Er det der jeg kommer inn?” Yes! Jeg har drevet Engmark Fotografi AS siden 2012, et reklamefotostudio som har spesialisert seg på kommersielle bilder for bedrifter og kulturpersonligheter. På kundelisten står navn som Statoil, Associated Press, Dagens Næringsliv, Halvdan Sivertsen, Erlend Osnes, DnB, Atlas Copco og Sparebank1. Nå kan det være deres tur!

Vinneren får altså en fotograf for opptil 45.000 kr – pluss mva! Det vil si en hel arbeidsuke med en profesjonell reklamefotograf. Og på samme måten som Sinnasnekker’n forvandler utseendet på hjemmet til noen, så får bedriften et solid løft på det visuelle uttrykket – jeg kaller det en ekstern oppussing! Og sammen viser vi verden hvordan gode bilder kan få en bedrift til å skinne!

Her er hva dere får;

 • Engmark Fotografi AS går inn å gjør en analyse av hvilke bilder bedriften har behov for, og utvikler et kreativt konsept
 • Planlegging og forberedelser av fotografering
 • Profesjonell fotografering av bedriften, som kan omfatte profilerende bilder, konseptuelle bilder, produktbilder, ansattebilder, områdebilder, arkitektur m.m.
 • Profesjonell etterbehandling av bildene som gir den unike looken som Engmark Fotografi AS er så kjent for
 • Veiledning på hvordan bildene best brukes på de forskjellige flatene, som f.eks hjemmeside, sosiale medier, print, foliering, annonser m.m.
 • 3 års bruksrett av hele bildemateriellet, selvfølgelig kostnadsfritt

Hvordan deltar man?

45.000 kr + mva er jo en grei sum med penger, så dette har jeg bare lyst til å dele ut til noen som viser at dem er motiverte. Derfor krever jeg noe tilbake – en liten innsats – som er særdeles gjennomførbar! I 2019 bør alle bedrifter være på Instagram, så derfor vil jeg gi dere en veldig god grunn til å komme på banen, så konkurransen går altså på Instagram! Og skulle dere ikke ønske det, eller det ikke passer seg å være på Instsgram for dere, så kan også en ansatt sende inn med sin private konto – men husk å si hvilken bedrift det er for da!

Så alt du trenger å gjøre er å legge ut et bilde på Instagram – tagg det med #eksternoppussing

Gjør det til en sosial greie i lunchen! Fyll en ledig stund! Eller fang det gode humøret mens man rydder til helg! Dette er lavterskel!

Hvordan vinner man?

 • Kreativitet
 • By på deg selv
 • Bruk gjerne humor
 • Skriv en tekst om hvorfor akkurat dere bør vinne

Juryen kommer til å bestå av Raymond Engmark og Lene Kristine Torgersen – begge kreative fotografer. Vi kommer til å være helt nøytrale når vi trekker vinner, vi lar oss kun sjarmere av de overstående punktene. Bildekvaliteten trenger dere ikke å være så nøye på, dere skal jo tross alt vinne en fotograf – det viktigste er innholdet i bildet.

Hvem kan delta? 

 • Alle!

Hører bedriften din til i Norge, så kan du delta. Om du er en stor bank eller et lite ølbryggeri i en avsidesliggende dal en plass – det har ingenting å si. Vi vet at det finnes utrolig mye spennende og flinke bedrifter i alle størrelser i dette landet – vi ønsker å hjelpe alle som en, fordi alle fortjener gode bilder!

Og husk – dere kan jo se hvem andre som deltar ved å gå inn på #eksternoppussing på Instagram – plukk opp hansken, og slå de andre. Flere bidrag er lov!

Betingelser

Vinneren godtar at det deles bilder, tekst, video m.m. fra prosessen underveis. Dette for bruk på Instagram, Facebook, blogg, nettsider m.m. Engmark Fotografi AS sin standardkontrakt, som regulerer bruk av bilder, rettigheter, plikter m.m. må aksepteres. Innsendte bidrag kan deles videre i sosiale medier og brukes underveis og i tiden etter konkurransen, men kun i forbindelse med denne konkurransen.

Vinneren kunngjøres 16. Mai 2019 – Konkurransen går frem til da!