For meg er yrkesstolthet viktig. Det er for eksempel viktig å levere høy faglig kvalitet på bildene, slik at bildene gir kunden mest mulig igjen for pengene i form av nye kunder og påfølgende mersalg. Derfor er det godt, gøy og givende når jeg jobber med kunder som ser verden igjennom de samme brillene som jeg gjør.

Løwini driver med interiør, mest interiørløsninger for bedrifter. De er råflinke, de er innovative og de er nøye. De vet hva pene og gode løsninger gjør for opplevelsen for kundene, og menneskene som jobber i lokalene. Og det er så enkelt at når man blir valgt fordi man har en stil de liker, og at de sier kvaliteten på arbeidet er mitt er høyt – så er det som om noen sier at barna dine er pene. Det er slik man ønsker å bli valgt på absolutt alle oppdrag – fordi man er dyktig.

Løwini stiller krav til meg som fotograf. Det ble noen runder med korrigeringer, før vi endte opp på det “avantgarderesultatet” vi ønsker. Jeg syntes det er stas når det blir sånn, fordi det betyr at kunden ønsker perfekt finish, og det ønsker jeg å levere. Og det er helt naturlig når man jobber sammen for første gang, at man må bli kjent med hverandre, hvor lista skal ligge, slik at kunden syntes balansen blir etter deres smak.

Å jobbe sammen er et lite forhold – man skjønner ikke hverandre fult ut, før man har tilbragt litt tid sammen. Gleder meg til neste prosjekt!

Ta en tur innom hjemmesiden til Løwini for å se flere lekre prosjekter!
Og se gjerne på flere arbeidsprøver av mine reklamebilder.