Hva passer vel bedre enn å fotografere Norsk Sykepleierforbund, når man for(håpentligvis) godt jager coronaspøkelset på dør. Nå er ikke covid-19 over enda på en stund, men jeg merker godt at bedriftsmarkedet har begynt å snu frykten for fremtiden om til troen på fremtiden igjen. Det har vært like mye oppdrag i Oktober, som det var samlet i perioden Mars-September.

En ting er at det gleder banken, som har lånt meg penger til å kjøpe ting. Men mest kjenner jeg en enorm glede i livet for at jeg er tilbake bak kameraet for å skape, fortelle historier og være kreativ. I et yrke hvor du selv er alt jobben har å bringe til bordet, så er selvbildet veldig påvirket av arbeidshverdagen også. Så da ble det en flott symbolikk at Norsk Sykepleierforbund bestilte bilder, og ble mitt covid-19 plaster – en vakker historiefortelling i seg selv. Det var utrolig flott å fotografere en gjeng som var så “flirfulle” og fulle av humør, at jeg nesten måtte være litt streng for å få tatt bildene. Jeg digger bildene av de flotte damene, håper verden rundt meg gjør det samme!

Portrettene av de ansatte er jo tross alt viktig. Ikke bare fortjener de ansatte å føle seg vel på bildene, de er også ofte bedriftens ansikt utad. Er bildene gamle, utdaterte eller noe du ikke er fornøyd med. Rop “Hei, sjef – kom hit” – og klikk på denne linken. Også sier du at samtidig kan vi jo få tatt litt nye bilder til web og sosiale medier av bedriften, og viser denne linken. Gode bilder er noe de fleste bedrifter ønsker seg, skal det skje så er det som Byggmakker en gang sa i en reklame: Det skjer ikke noe før du begynner.