Godt nytt år! Oslo eller Bodø, tidlig eller sent, helg eller hverdag – litt ulikt andre yrker, så er fotograf noe de fleste er, mer enn noe de jobber som – beina kan gå hjem fra jobb, men hodet jobber alltid overtid. Det er slike ting som fører til at det blir fotografering av veteranbil ved midnatt nyttårsaften.

Til tross for at fotografen i meg aldri slår seg av, så blir det jo tid til en del hobbyer utenfor jobb, og bil/motor har sammen med fotball har alltid vært mine største hobbyer. Bilen har vært skrudd i biter, bygget om, og er den eneste av sitt slag jeg vet om som er godkjent i Norge med denne motoren. Og det er akkurat med biler som med bilder – det er stas å ha noen ingen andre har.

Forhåpentligvis skal dette markere starten på noe jeg skal bli flinkere på i 2021 – ta meg tid til egne prosjekter, fotografer utenom jobber. Man må nemlig ta seg tid, jeg ser jo at dersom man bare venter på at det skal bli en ledig stund, så er veien kort til at det aldri blir noe av. Man har nemlig alltid tid, til det man tar seg tid til.

Takk til samboer Fotograf LeneKristine og Pus som var alene, men fotografen fant ut han skulle ut å fotografere mens det skulle skåles og sendes opp raketter. Bildet er fotografert på Bodø Storsenter, med Djupefjorden og Vågakallen i bakgrunnen. Er det ikke vakkert her i Nord-Norge?

Klikk på bildet for å se det i større utgave! Og vil du se flere av tingene jeg har gjort kan du se på bloggen, eller på portofolioen.

Audi Coupe Quattro
Audi Coupe Quattro fotografert midnatt nyttårsaften