Helt siden jeg startet opp som fotograf i Bodø har Nordland Musikkfestuke vist meg en stor tillit når de har valgt hvem som skal fotografere årets profil for Nordland Musikkfestuke, og i år ble selveste Håkon Kornstad fotografert. Ikke bare skal man fotografere i høy kvalitet, fordi det skal brukes på veldig mange flater, man får også være en av veldig få som tidlig får vite hemmeligheten om hvem årets profil skal være. Grunnet covid-19 så måtte hemmeligheten holdes på litt ekstra lenge i år, og restriksjoner gjorde det lenge aktuelt å fotografere festivalprofilen i Oslo.

Se link til galleri med bildene av Håkon Kornstad lengre ned i saken.

Frode Fjellheim for Nordland Musikkfestuke
Frode Fjellheim, festivalprofil 2016, for Nordland Musikkfestuke Landegode i bakgrunnen

Sammen med Nordland Musikkfestuke har jeg gjort flere spennende prosjekter, og de er en utrolig fin kunde å jobbe med. Når jeg jobber med musikk og kultur fotografering, så opplever jeg alltid en veldig stor tillit til den kreative prosessen. Det er naturlig å tenke at det er fordi de selv er avhengige av samme tilliten for å skape noe godt. Og nettopp det med gode kreative prosesser er en stor del av det å skape noe som blir interessant.

Fotograferingen av Håkon Kornstad endte vi opp med å gjøre i Bodø, fremfor Oslo. Jeg rigget til studio i Stormen Konserthus, og fotograferte på sort bakgrunn, før vi gikk ut og fant det fine blå vinterlyset for noen bilder i bymiljøet også. Jeg syntes det er en stor fordel å rigge studio der hvor kunden er, når det lar seg gjennomføre på en praktisk god måte. Særlig når festivalprofilen bare har begrenset tid i Bodø, hvor alt det praktiske skal løses, så syntes jeg det blir ekstra viktig å ta vare på tiden til kundene mine.

Tusen takk for strålende fotojobb. Bildene ble helt supre!

Fredric Persson, Nordland Musikkfestuke

Og det beste er jo når kunden er fornøyd, man selv er fornøyd, og man har tatt vare på tiden, og vært så effektiv som mulig. Takk for oppdraget!

Galleri med alle bildene av Håkon Kornstad finner du her.

Bodø Energi
Bodø Energi Reklame for Nordland Musikkfestuke