Gode reklamebilder krever innsats, og dermed går det ofte med tid til blant annet planlegging, forberedelser, fotografering og etterarbeide. Hos Fotograf Raymond Engmark er prinsippet å prise alle jobber fair og riktig, uansett om du heter Statoil, Halvdan Sivertsen eller er et stort energiselskap så skal du få rett pris. Likevel fins det muligheter for rabatter under de rette omstendighetene.

Når du bruker Fotograf Raymond Engmark til dine kommersielle fotooppdrag, så er du samtidig med å støtter kunst, kultur, ideelle organisasjoner og gründere på tur opp og frem. Fordi prisene allerede er priset etter kalkyle, så betyr det å skulle gi rabatt å jobbe uten å tjene penger – fotografi er en blanding av kunst og håndverk, så alt som skapes, det skapes av mennesker som sitter å jobber hardt. Og når noe skal deles ut gratis, så syntes vi det skal deles ut til dem som trenger det mest!

Derfor tilbyr Fotograf Raymond Engmark en ordning hvor kunstnere, ideelle organisasjoner, musikere, standup komikere, band, gründere m.fl. får muligheten til gode bilder til gode priser hvor dem betaler etter evne. For å lykkes i 2017 handler det ikke bare om å være flink til noe, det handler om å være flink til noe samtidig som du blir lagt merke til. Ved å tilby dette ønsker Fotograf Raymond Engmark å være med å gi spirene vind i seilene; bedre synlighet og oppmerksomhet som kan hjelpe dem med å ta steget videre, hva enn de måtte ønsket det skulle være. Konsertplakater, Facebookevents, søknader for kunstnere, reklame for ideelle organisasjoner, produktbilder for gründere – gode bilder er viktig uansett hvor du ønsker å bli sett.

Er dette noe for deg? Eller kanskje kjenner du noen som det kunne passet for? Gi dem et tips, send dem en link!

Mange har fått vind i seilene – flere skal det bli. Noen har tatt av, andre kjenner vinden bygge seg opp.